dilluns, 4 de març del 2013

CARNESTOLTES I DIJOUS LLARDER

La setmana del 4 al 8 de febrer ens ha vingut a visitar el Rei Carnestoltes. Ha vingut amb moltes ganes de fer gresca i xerinola. Cada dia de la setmana ens ha proposat una consigna a seguir: el dilluns ens hem posat alguna peça de roba o accessori relacionat amb una activitat d’aigua (botes d’aigua, flotador, ulleres per nedar o esquiar, impermeable, bombolleta...), el dimarts, tots amb un paraigües, el dimecres hem portat un recipient per posar aigua (cantimplora, càntir, palangana, galleda, bossa d’aigua calenta...), el dijous un mitjó de cada color, la roba a l’inrevés, les sabates desaparellades i el divendres tot s’hi val si és de color blau!

El dijous al mati, hem celebrat el dijous Llarder anant a jugar i a esmorzar a la muntanyeta de Sant Martí. Tot i que ens ha fet una mica de vent, ens ho hem passat d’allò més bé!

El divendres a la tarda, tots els nens i nenes de l’escola i els pares i mares que han pogut hem acabat la setmana amb una gran festa a la pista. Ha estat una setmana molt divertida! Gràcies rei Carnestoltes, fins l’any vinent!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada